Εγγραφή

Ένας αγώνας γιορτή για όλους!

Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε 11 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα, το B2Run λαμβάνει χώρα σε 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Αφρικής και μετρά πάνω από 230.000 συμμετέχοντες. 

Το B2Run Aθens είναι ένας ξεχωριστός δρομικός αγώνας, ο οποίος δεν απευθύνεται αμιγώς σε αθλητές. Μια μεγάλη γιορτή ευεξίας για όλους, με κύριο αποδέκτη τον εταιρικό κόσμο και τους εργαζομένους. Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιρειών. Στον αγώνα αυτόν κάθε εταιρεία είναι μια ομάδα, χωρίς διακρίσεις, τμήματα ή βαθμίδες, και όλοι μαζί μια παρέα!

O εταιρικός κόσμος, εδώ και τρία χρόνια, έχει αγκαλιάσει το B2Run Aθens, τη μεγαλύτερη γιορτή ευεξίας και αθλητισμού που διοργανώνεται αποκλειστικά για εταιρείες από την EY ZHN Greece, ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών. Στο B2Run Aθens 2023 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.200 συμμετέχοντες από 80 εταιρείες και διαφορετικούς κλάδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι 50% από τους συμμετέχοντες ήταν γυναίκες και 50% άνδρες.   

Έπειτα από την παρέλαση όλων των εταιρικών ομάδων στο εμβληματικό στάδιο του ΟΑΚΑ και την εκφώνηση του όρκου του αθλητή από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην Aντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον διάσημο υπερμαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνάζη, δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα για μία διαδρομή μόλις 5χλμ, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, βιώνοντας μία πραγματικά μοναδική εμπειρία με τους συναδέλφους τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία άκρως διασκεδαστική συναυλία, βραβεύσεις των πιο γρήγορων αθλητών αλλά και ομάδων και φυσικά άπειρη ενέργεια, χορό και χαμόγελα.

Ελάτε να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!