Εγγραφή
Αθήνα
10.10.2019

Το πιο δημιουργικό running T-shirt κερδίζει!

Στο B2Run Greece δεν βραβεύονται μόνο οι πιο γρήγοροι δρομείς αλλά και οι ομάδες που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους!

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που μπορούν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν και το κυριότερο μπορούν όλες να κερδίσουν αρκεί να διαθέτουν φαντασία και μεράκι, ενώ οι 3 ομάδες με τα πιο ευφάνταστα και πρωτότυπα running T-shirts θα βραβευτούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Τα βήματα για τη συμμετοχή είναι απλά, το σχέδιο είναι αυτό που μετράει άλλωστε. Ίσως, λοιπόν, να είναι η δική σας ομάδα αυτή που θα ξεχωρίσει!

 

 

Τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε:

  • Σχεδιάστε ένα πρωτότυπο μπλουζάκι με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας ή της ομάδας σας και προσθέστε κάποιο μήνυμα ή σχέδιο που θα το κάνει να ξεχωρίζει.
  • Βγάλτε μία ομαδική φωτογραφία φορώντας τα μπλουζάκια σας (ή εναλλακτικά βγάλτε μία φωτογραφία μόνο του το μπλουζάκι), στείλτε τη σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας θα αναλάβουμε να την αναρτήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook, σε ειδικό άλμπουμ που θα δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.
  • Οι 2 φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKE είναι αυτές που κερδίζουν ενώ, θα επιλέγει μία ακόμη από την Οργανωτική Επιτροπή.
  • Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 30.09.2019 στις 12 π.μ.

 

Τα δικά μας tips

  • Δημιουργήστε κάτι από την αρχή και αποφύγετε σχέδια που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.
  • Σκεφτείτε out of the box. Ανταλλάξτε απόψεις, συνεργαστείτε. Η φαντασία είναι το πολυτιμότερο εργαλείο που διαθέτετε στον διαγωνισμό αυτό!
  • Διασκεδάστε το! Βρείτε έξυπνα quotes ή φράσεις που σας εκφράζουν, κάντε πλάκα και παίξτε με τις λέξεις, τα σχέδια και τα λογότυπα. (Προσοχή! Λάβετε υπόψη σας τυχόν branding guidelines της εταιρείας.)
  • Μοιραστείτε το με την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους σας. Κάντε SHARE τη φωτογραφία, συγκεντρώστε LIKE και βοηθήστε τη την ομάδα σας να κερδίσει!

 

Εάν θέλετε να δείτε το σχέδιό σας να ζωντανεύει, τότε εμείς φροντίσαμε ήδη για εσάς. Επικοινωνήστε με την εταιρεία .............................. κι εκείνοι θα αναλάβουν να σας καθοδηγήσουν αλλά και να "ζωντανέψουν" το μπλουζάκι σας με ειδική προνομιακή τιμή.

 

Ανυπομονούμε να δούμε τα σχέδιά σας! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!