Εγγραφή

Η EY ZHN Greece δημιουργήθηκε για να σχεδιάζει ταξίδια και εκδηλώσεις για ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό κοινό, το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης. Από το 1991 εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εταιρικών συναντήσεων, ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ως ομάδα έχουμε σχεδιάσει περισσότερες από 2.800 εταιρικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και σε 35 χώρες του κόσμου, μας έχουν εμπιστευτεί περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων και έχουμε συνεργαστεί επιτυχημένα με περισσότερους από 400.000 συμμετέχοντες διαφόρων εθνικοτήτων και αναγκών. Όλη αυτή η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το μεράκι και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε μπαίνουν σε κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε στοχεύοντας καθημερινά για το καλύτερο. Άλλωστε, η χαρά και το χαμόγελο στα πρόσωπα των καλεσμένων είναι για εμάς η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης!

 

 

Μέσα στο 2019 κάναμε ένα μεγάλο και τολμηρό βήμα, όχι μόνο για εμάς προσωπικά αλλά και για τη χώρα μας, με την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino στην περιοχή της Μεσσηνίας, αλλά και του πρώτου B2Run Aθens στο ΟΑΚΑ. Την επιτυχία μας αυτή διαδέχθηκε αργότερα το δεύτερο IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino, μέσα στο 2021. Έχοντας πλέον αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών events με υψηλές απαιτήσεις και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είμαστε βέβαιοι πως το δεύτερο B2Run Aθens θα αφήσει το στίγμα του στον εταιρικό κλάδο προσφέροντας σε όλους μία μοναδική εμπειρία!