Εγγραφή

Αποκτήστε τον δικό σας branded χώρο στη μεγάλη γιορτή του B2Run Aθens

 

Περίπτερο ΕΧΡΟ

Είτε συμμετέχετε στον αγώνα είτε όχι, μπορείτε να ενοικιάσετε το δικό σας 3*3 Περίπτερο στo B2Run Village, λίγα μόλις μέτρα από τη γραμμή τερματισμου και το after party του αγώνα, και να προβάλλετε την επιχείρησή σας στον εταιρικό κόσμο. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς θα είναι εκεί. Εσείς θα λείπετε;

Είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε και να σας γνωρίσει περισσότερος κόσμος, να αναπτύξετε το δίκτυό σας και να έρθετε σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες, ιδιώτες ή εταιρείες, συνδέοντας παράλληλα την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας με ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ταχύτατα αναπτυσσόμενα corporate brands της Ευρώπης.

Team booth 3x3

Κάθε ομάδα μπορεί να έχει το δικό της Team Booth, το "αρχηγείο" της δηλαδή. Είναι το σημείο στο οποίο θα χτυπά η καρδιά της ομάδας σας πριν αλλά και μετά τον αγώνα. Μπορείτε να στήσετε τη δική σας σκηνή και να χρησιμοποιήσετε branded υλικά προσδίδοντας στον χώρο χρώμα αλλά και τη δική σας μοναδική εταιρική ταυτότητα.

Team Reserved spot

Μπορείτε να επιλέξετε να ενοικιάσετε ένα Reserved spot, έναν περιφραγμένο και "κρατημένο" χώρο ειδικά για την ομάδα σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε εταιρικά beach flags ή banner και να ορίσετε τον χώρο αυτόν ως σημείο συνάντησης για τα μέλη της ομάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@b2run.gr.