Εγγραφή
Χρήσιμες πληροφορίες

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορούν να σας φανούν χρήσιμες αναφορικά με την εγγραφή σας στο B2Run Greece αλλά και κάποιες που αφορούν τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Σε περίπτωση, ωστόσο, που χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@b2run.gr ή τηλεφωνικά στο 210-6837176.

Εγγραφές

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το πρώτο B2Run Greece θα ανοίξουν στις αρχές Ιουνίου 2019. Ο αρχηγός κάθε ομάδας θα πρέπει να κάνει πρώτος την εγγραφή και στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα της διαδικασίας να «προσκαλέσει» στην ομάδα και τους υπόλοιπους δρομείς-μέλη.

Για ομάδες που ξεπερνούν τα 30 άτομα, για λόγους διευκόλυνσης δίνεται η δυνατότητα να γίνει η εγγραφή απευθείας μέσω της διοργάνωσης συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα με τα στοιχεία όλων των μελών και αποστέλλοντάς τη στη συνέχεια στο email kate@ezgreece.gr .

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του B2Run Greece στο τηλέφωνο 210-6837176.

 

Δρομείς και περιπατητές

Στο B2Run Greece η επίδοση και η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός γι' αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλια ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας αλλά και ως ένδειξη σεβασμού προς κάποιους πιο προπονημένους συμμετέχοντες, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους περιπατητές να τοποθετηθούν στα πιο πίσω blocks ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. Επιπλέον, εάν κάποιος κουραστεί θα ήταν καλό να σταματήσει στην άκρη της διαδρομής, αριστερά ή δεξιά, αφήνοντας ελεύθερο τον χώρο στη μέση για όποιον τυχόν επιθυμεί να περάσει.

 

Αρχηγοί Ομάδων

Στο B2Run Greece κάθε ομάδα έχει τον δικό της Captain, ο οποίος με τη σειρά του είναι υπεύθυνος για την εγγραφή και τον συντονισμό της ομάδας του. Είναι αυτός που θα παρακινήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να συμμετάσχουν, που θα τα εμψυχώσει την ημέρα του αγώνα και που θα πανηγυρίσει μαζί τους στον τερματισμό. Μεταξύ άλλων, ο Team Captain αποτελεί τον συνδετικό κρίκο κάθε ομάδας με τη διοργάνωση. Ο ρόλος του είναι για εμάς σημαντικός και θέλουμε με κάθε τρόπο να τον υποστηρίξουμε. Για τον λόγο αυτόν, μία φορά τον μήνα θα υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση της ομάδας του B2Run Greece με όλους τους Team Captains προκειμένου να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και best practices αλλά και να εμπνεύσει ο ένας τον άλλον.

 

Προσέλευση

Η προσέλευση των δρομέων θα ξεκινήσει στις 16:00 και ως σημείο συνάντησης ορίζεται ο χώρος έξω από το Στάδιο. Το συγκρότημα του ΟΑΚΑ μπορεί να προσεγγιστεί είτε οδικώς είτε με τον ηλεκτρικό χρησιμοποιώντας για την αποβίβασή σας τον σταθμό «Ειρήνη». Από πλευράς μας, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να μοιραστείτε τη διαδρομή με τους συναδέλφους σας ώστε αφενός να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα λόγω της ταυτόχρονης άφιξης μεγάλου αριθμού οχημάτων και αφετέρου γιατί οι καλύτερες στιγμές μιας ομάδας είναι πάντα στο αυτοκίνητο, από και προς τον αγώνα.

Παρακαλείσθε θερμά να προσέλθετε εγκαίρως προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας τον απαραίτητο χρόνο για να συναντήσετε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας, να κάνετε προθέρμανση αλλά και για να πάρετε θέση στο αντίστοιχο block εκκίνησης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα να περιμένουμε δρομείς που ενδεχομένως να καθυστερήσουν.

 

Στάθμευση

Τόσο για τα ιδιωτικά οχήματα των δρομέων όσο και για τα πούλμαν υπάρχει πρόβλεψη χώρου στάθμευσης.

Η είσοδος των οχημάτων θα πρέπει να γίνει από την ΠΥΛΗ 4 του ΟΑΚΑ (είσοδος Κολυμβητηρίου) επί της Λεωφόρου Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη. Στη συνέχεια, τα οχήματα θα πρέπει να κινηθούν προς το P5, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ. Άνθρωποι της διοργάνωσης θα είναι εκεί για να σας κατευθύνουν.

 

Για την αναλυτική κάτοψη του ΟΑΚΑ μπορείτε να κάνετε "κλικ" εδώ .

 

Εκκίνηση

Η εκκίνηση θα δοθεί κατά κύματα και η πρώτη αναμένεται να δοθεί στις 17:30. Οι δρομείς και οι περιπατητές θα είναι χωρισμένοι σε 5 blocks, τα οποία θα εκκινήσουν το καθένα με διαφορά 2'από το προηγούμενο.

Στην πρώτη σειρά του πρώτου γκρουπ εκκίνησης θα ενταχθούν οι δρομείς με χρόνο <22' (με την προϋπόθεση ότι έχουν καταβάλει extra αντίτιμο συμμετοχής 3€ και ο χρόνος τους είναι επισήμως καταχωρημένος σε αγώνα 5χλμ) και από πίσω τους ακριβώς οι δρομείς με Platinum πακέτο συμμετοχής καθώς και οι δρομείς που συμμετέχουν με τις ομάδες των χορηγών μας. Οι υπόλοιποι δρομείς θα μοιραστούν στα blocks ανάλογα με τον χρόνο εγγραφής τους και τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Είναι πολύ σημαντικό για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων να εκκινήσετε στο block της εκκίνησης που αναγράφεται πάνω στο BIB number σας. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να μην καταγραφεί ο χρόνος σας.

 

Χρονομέτρηση

Τη χρονομέτρηση του αγώνα έχει αναλάβει η εταιρία All About Running , η οποία και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την έγκαιρη έκδοση και δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Για να καταγραφεί ο χρόνος σας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φοράτε το chip χρονομέτρησης που θα σας έχει δοθεί και να εκκινήσετε στο ανάλογο block εκκίνησης.

 

Food Festival

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς!

 

Διαγωνισμός σχεδιασμού πρωτότυπου running T-shirt

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που μπορούν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν και το κυριότερο μπορούν όλες να κερδίσουν αρκεί να διαθέτουν φαντασία και μεράκι, ενώ οι 3 ομάδες με τα πιο ευφάνταστα, πρωτότυπα running T-shirts θα βραβευτούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Τα βήματα για τη συμμετοχή είναι απλά, το σχέδιο είναι αυτό που μετράει άλλωστε. Ίσως, λοιπόν, να είναι η δική σας ομάδα αυτή που θα ξεχωρίσει!

Αναλυτικά τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε:

  • Σχεδιάστε ένα ευφάνταστο μπλουζάκι με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας ή της ομάδας σας και προσθέστε κάποιο μήνυμα ή σχέδιο που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.
  • Βγάλτε μία ομαδική φωτογραφία φορώντας τα μπλουζάκια σας (ή εναλλακτικά βγάλτε μία φωτογραφία μόνο του το μπλουζάκι), στείλτε τη σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας θα αναλάβουμε να την αναρτήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook, σε ειδικό άλμπουμ που θα δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Οι 2 φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKE είναι αυτές που κερδίζουν ενώ, θα επιλεγεί άλλη μία από την Οργανωτική Επιτροπή.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 30.09.2019 στις 12 π.μ.

 

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Για τους συμμετέχοντες των εταιρειών που δεν διαθέτουν περίπτερο ή reserved space υπάρχει η πρόβλεψη για φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων.

Κάθε δρομέας θα πρέπει να έχει τοποθετήσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στην τσάντα που θα του δοθεί από τη διοργάνωση και πάνω σε αυτήν να κολλήσει το sticker με τον αριθμό που θα βρει μέσα στον φάκελο συμμετοχής του πριν την παραδώσει. Η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επίδειξη του BIB number (αριθμός συμμετοχής).

Για λόγους ασφαλείας σας παρακαλούμε να αποφύγετε να έχετε μαζί σας τιμαλφή και αντικείμενα μεγάλης οικονομικής ή συναισθηματικής αξίας. Σε περίπτωση απώλειας αυτών, η διοργάνωση απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης.

 

Κατηγορίες απονομών

Οι πιο fit (Avg. Pace της ομάδας)

Η πιο fit ομάδα <15 ατόμων

Η πιο fit ομάδα 16-30 άτομα

Η πιο fit ομάδα >31 ατόμων

Οι 3 πολυπληθέστερες ομάδες

 

Οι πιο γρήγοροι

Η πιο γρήγορη γυναικεία ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων γυναικών κάθε ομάδας)

Η πιο γρήγορη ανδρική ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων ανδρών κάθε ομάδας)

Οι 3 πιο γρήγορες γυναίκες

Οι 3 πιο γρήγοροι άνδρες

Η/Ο πιο γρήγορη/-ος CEO

Η/Ο πιο γρήγορη/-ος HR manager

Η/Ο πιο γρήγορη/-ος Manager (πλην CEO και HR)

Η/Ο πιο γρήγορη/ος Captain

Το πιο γρήγορο τμήμα (avg pace τμημάτων)

 

Είσαι όσο νιώθεις

Ο πιο μεγάλος ηλικιακά δρομέας

Η πιο μεγάλη ηλικιακά δρομέας

 

Τρέχουμε με στυλ

Οι 3 πιο δημιουργικές ομάδες (διαγωνισμός πρωτότυπου running T-shirt)

 

 

Αναπηρικά αμαξίδια

Λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής δεν θα συνιστούσαμε τη συμμετοχή σε άτομα που κάνουν χρήση αναπηρικών αμαξιδίων. Στο Β2Run, όμως, πιστεύουμε σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους κι έτσι υπάρχει η δυνατότητα τα άτομα αυτά να συμμετάσχουν εκτός συναγωνισμού σε ένα μόνο τμήμα της διαδρομής τερματίζοντας κανονικά μέσα στο Στάδιο. Στην περίπτωση αυτή, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως προκειμένου να γίνει από πλευράς μας η απαραίτητη πρόβλεψη για την ημέρα του αγώνα. Εάν, ωστόσο, κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει κανονικά σε ολόκληρη τη διαδρομή, αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας με τη διοργάνωση πριν την ημερομηνία ολοκλήρωσης των εγγραφών.

 

Κανονισμοί συμμετοχής

Το B2Run Greece είναι μια μεγάλη γιορτή ευεξίας ανοιχτή για όλους όσους εργάζονται ή συνεργάζονται με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Σας περιμένουμε όλες και όλους να τρέξουμε μαζί σαν μια παρέα!

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών, η χρήση ποδηλάτων ή πατινιών καθώς και η συμμετοχή των τετράποδων φίλων μας. Μπορούν κάλλιστα όμως να σας περιμένουν συνοδευόμενοι στον τερματισμό με προϋπόθεση να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τον νόμο.

Τέλος, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε δρομείς που δεν φέρουν BIB number σε εμφανές σημείο ή σε ομάδες που δεν έχουν εξοφλήσει το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

 

Κοινωνική ευθύνη

Το B2Run Athens στηρίζει τους σκοπούς του MDA Ελλάς και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες μέσα από μία βιωματική προσομοίωση της μετακίνησης με αναπηρικό αμαξίδιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα, να γνωρίσουν και να ενημερωθούν καλύτερα για τις Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Το MDA Ελλάς είναι ένα φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2000 με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Η δράση του στηρίζεται στην ευαισθητοποίηση και στην κινητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας καθώς και στον εθελοντισμό.

Οι ΝΜΠ αφορούν σε πολυπληθείς ομάδες παθήσεων γενετικής κυρίως προέλευσης, που πλήττουν κυρίως το μυϊκό σύστημα. Η σοβαρότητα και η κλινική εικόνα μεταξύ των παθήσεων διαφέρει. Πολλές οδηγούν στη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου ενώ άλλες όχι.

 

Το έργο του MDA Ελλάς

  • Δημιούργησε και υποστηρίζει, κατάλληλα εξοπλισμένες Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα οι οποίες συνεχίζουν την επιτυχή λειτουργία τους.
  • Δημιούργησε και λειτουργεί το Σπίτι του MDA Ελλάς. Ένα πρότυπο κέντρο, σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων με κινητική αναπηρία. Παρέχει υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης, θεραπευτικής γυμναστικής και πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων.
  • Στηρίζει την έρευνα στον τομέα των Νευρομυϊκών Παθήσεων.
  • Προωθεί την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
  • Αναπτύσσει δραστηριότητες για τα Μέλη του με Νευρομυϊκές Παθήσεις με στόχο την ισότιμη συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.
  • Καλύπτει υλικοτεχνικές ανάγκες των Μελών με Νευρομυϊκή Πάθηση σημαντικές για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του MDA Ελλάς

 

Υλικό επικοινωνίας

Αν θέλετε να παρακινήσετε την ομάδα σας ή να μοιραστείτε τη χαρά της συμμετοχής σας στο B2Run Greece με τους συναδέλφους κα τους διαδικτυακούς σας φίλους, τότε το υλικό αυτό μπορεί να σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο.

 

https://www.dropbox.com/home/B2Run%20Greece%20-%20promo%20material

 

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των συμμετοχών μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners, με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass η εναλλακτικά μέσω της αντίστοιχης πλατφόρμας που διαθέτουμε ή εναλλακτικά μέσω μεταφοράς / κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή της ομάδας σας είναι να καταχωρήσετε ως αιτιολογία «B2Run - Επωνυμία της εταιρίας» και στη συνέχεια να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά αντίγραφο του αποδεικτικού μεταφοράς ή του καταθετηρίου στη διεύθυνση info@b2run.gr .

 

Αριθμός Λογαριασμού:

ALPHA BANK

Account Number

359002320003880

IBAN

GR4101403590359002320003880

BIC CODE

CRBAGRAA

Beneficiary

ΙQ SPORTS Μ ΕΠΕ

 

Πολιτική ακυρώσεων

Για λόγους ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, η ακύρωση συμμετοχής επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης, η οποία θα πρέπει να αφορά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει ο Captain της ομάδας να μας αποστείλει ηλεκτρονικά αντίγραφο αυτής το αργότερο 2 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα προκειμένου να επιστραφεί κατόπιν το αντίτιμο της συμμετοχής. Σε αντίθετη περίπτωση, η επιστροφή χρημάτων δυστυχώς δεν είναι εφικτή.

Σε περίπτωση που κάποια /-ος συμμετέχουσα/ -ων δεν μπορεί να παρευρεθεί την ημέρα εκείνη, μπορεί αν θέλει να μεταφέρει τη συμμετοχή της/του σε κάποια/ -ον συνάδελφό της/του προκειμένου να συμμετάσχει εκείνη/-ος στη θέση της/του. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση της διοργάνωσης τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν, προκειμένου να καταχωρηθούν τα σωστά στοιχεία συμμετέχουσας/-οντα και να διασφαλιστεί η ακρίβεια των τελικών αποτελεσμάτων του αγώνα.