Εγγραφή
Χρήσιμες πληροφορίες

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορούν να σας φανούν χρήσιμες αναφορικά με την εγγραφή σας στο B2Run Aθens, αλλά και κάποιες που αφορούν τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Σε περίπτωση, ωστόσο, που χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@b2run.gr.

Εγγραφές

Οι εγγραφές για το τρίτο B2Run Aθens έχουν ανοίξει. Για να γραφτείτε επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο info@b2run.gr.

 

Δρομείς και περιπατητές

Στο B2Run Αθens η επίδοση και η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός γι' αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλια ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας αλλά και ως ένδειξη σεβασμού προς κάποιους πιο προπονημένους συμμετέχοντες, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους περιπατητές να τοποθετηθούν στα πιο πίσω blocks ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. Επιπλέον, εάν κάποιος κουραστεί θα ήταν καλό να σταματήσει στην άκρη της διαδρομής, αριστερά ή δεξιά, αφήνοντας ελεύθερο τον χώρο στη μέση για όποιον τυχόν επιθυμεί να περάσει.

 

Αρχηγοί Ομάδων

Στο B2Run Αθens κάθε ομάδα έχει τον δικό της Captain, ο οποίος με τη σειρά του είναι υπεύθυνος για την εγγραφή και τον συντονισμό της ομάδας του. Είναι αυτός που θα παρακινήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να συμμετάσχουν, που θα τα εμψυχώσει την ημέρα του αγώνα και που θα πανηγυρίσει μαζί τους στον τερματισμό. Μεταξύ άλλων, ο Team Captain αποτελεί τον συνδετικό κρίκο κάθε ομάδας με τη διοργάνωση. Ο ρόλος του είναι για εμάς σημαντικός και θέλουμε με κάθε τρόπο να τον υποστηρίξουμε. Για τον λόγο αυτόν, θα υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της ομάδας του B2Run Αθens και των Team Captains, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρως, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και best practices αλλά και να εμπνεύσει ο ένας τον άλλον.

 

Προσέλευση

Η προσέλευση των δρομέων θα ξεκινήσει στις 17:00 και ως σημείο συνάντησης ορίζεται ο χώρος έξω από το κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ. Μπορείτε να προσεγγίσετε το συγκρότημα του ΟΑΚΑ είτε οδικώς είτε με τον ηλεκτρικό, χρησιμοποιώντας για την αποβίβασή σας τον σταθμό «Ειρήνη». Από πλευράς μας, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε να μοιραστείτε τη διαδρομή με τους συναδέλφους σας ώστε αφενός να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα λόγω της ταυτόχρονης άφιξης μεγάλου αριθμού οχημάτων και αφετέρου γιατί οι καλύτερες στιγμές μιας ομάδας είναι πάντα στο αυτοκίνητο, πριν και μετά τον αγώνα!

Παρακαλείσθε θερμά να προσέλθετε εγκαίρως προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας τον απαραίτητο χρόνο για να συναντήσετε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας, να κάνετε προθέρμανση αλλά και για να πάρετε θέση στο αντίστοιχο block εκκίνησης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα να περιμένουμε δρομείς που ενδεχομένως να καθυστερήσουν.

 

Στάθμευση

Τόσο για τα ιδιωτικά οχήματα των δρομέων όσο και για τα πούλμαν υπάρχει πρόβλεψη χώρου στάθμευσης.

Η είσοδος των οχημάτων θα πρέπει να γίνει από την ΠΥΛΗ 4 του ΟΑΚΑ (είσοδος Κολυμβητηρίου) επί της Λεωφόρου Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη. Στη συνέχεια, τα οχήματα θα πρέπει να κινηθούν προς το P5, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ. Άνθρωποι της διοργάνωσης θα είναι εκεί για να σας κατευθύνουν.

 

Για την αναλυτική κάτοψη του ΟΑΚΑ μπορείτε να κάνετε "κλικ" εδώ.

 

Εκκίνηση

Η εκκίνηση θα δοθεί σε blocks, με την πρώτη να αναμένεται να δοθεί στις 19:00. Οι δρομείς και οι περιπατητές θα είναι χωρισμένοι σε 5 blocks, τα οποία θα εκκινήσουν το καθένα με διαφορά 2'από το προηγούμενο.

Είναι πολύ σημαντικό για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων να εκκινήσετε στο block της εκκίνησης που αναγράφεται πάνω στο BIB number σας. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να μην καταγραφεί ο χρόνος σας.

 

Χρονομέτρηση

Για να καταγραφεί ο χρόνος σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φοράτε το ΒΙΒ number που θα σας δοθεί πριν την εκκίνηση.

 

Food Festival

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς!

Διαγωνισμός σχεδιασμού πρωτότυπου running T-shirt

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που μπορούν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν και το κυριότερο μπορούν όλες να κερδίσουν αρκεί να διαθέτουν φαντασία και μεράκι, ενώ οι 3 ομάδες με τα πιο ευφάνταστα, πρωτότυπα running T-shirts θα βραβευτούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Τα βήματα για τη συμμετοχή είναι απλά, το σχέδιο είναι αυτό που μετράει άλλωστε. Ίσως, λοιπόν, να είναι η δική σας ομάδα αυτή που θα ξεχωρίσει!

Αναλυτικά τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε:

  • Σχεδιάστε ένα ευφάνταστο μπλουζάκι με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας ή της ομάδας σας και προσθέστε κάποιο μήνυμα ή σχέδιο που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.
  • Βγάλτε μία ομαδική φωτογραφία φορώντας τα μπλουζάκια σας (ή εναλλακτικά βγάλτε μία φωτογραφία μόνο του το μπλουζάκι), στείλτε τη σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας θα αναλάβουμε να την αναρτήσουμε στo Facebook μας, σε ειδικό άλμπουμ που θα δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Οι 2 φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKE είναι αυτές που κερδίζουν ενώ, θα επιλεγεί άλλη μία από την Οργανωτική Επιτροπή.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Για τους συμμετέχοντες των εταιρειών που δεν διαθέτουν περίπτερο ή reserved space υπάρχει η πρόβλεψη για τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων.

Κάθε δρομέας θα πρέπει να έχει τοποθετήσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στην τσάντα του και πάνω σε αυτήν να κολλήσει το sticker με τον αριθμό που θα βρει μέσα στον φάκελο συμμετοχής του, πριν την παραδώσει. Η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επίδειξη του BIB number (αριθμός συμμετοχής).

Για λόγους ασφαλείας σας παρακαλούμε να αποφύγετε να έχετε μαζί σας τιμαλφή και αντικείμενα μεγάλης οικονομικής ή συναισθηματικής αξίας. Σε περίπτωση απώλειας αυτών, η διοργάνωση απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης.

 

Κατηγορίες απονομών

Οι πιο fit (Avg. Pace της ομάδας)

 

Οι 3 πολυπληθέστερες ομάδες

 

Οι πιο γρήγοροι

 

Οι 3 πιο γρήγορες γυναίκες

Οι 3 πιο γρήγοροι άνδρες

Η/Ο πιο γρήγορη/-ος CEO

Η/Ο πιο γρήγορη/-ος HR manager

 

 

Τρέχουμε με στυλ

Οι 3 πιο δημιουργικές ομάδες (διαγωνισμός πρωτότυπου running T-shirt)

 

 

Αναπηρικά αμαξίδια

Λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής δεν θα συνιστούσαμε τη συμμετοχή σε άτομα που κάνουν χρήση αναπηρικών αμαξιδίων. Στο Β2Run Αθens όμως, πιστεύουμε σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους κι έτσι υπάρχει η δυνατότητα τα άτομα αυτά να συμμετάσχουν εκτός συναγωνισμού σε ένα μόνο τμήμα της διαδρομής. Στην περίπτωση αυτή, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως προκειμένου να γίνει από πλευράς μας η απαραίτητη πρόβλεψη για την ημέρα του αγώνα. Εάν, ωστόσο, κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει κανονικά σε ολόκληρη τη διαδρομή, αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας με τη διοργάνωση πριν την ημερομηνία ολοκλήρωσης των εγγραφών.

 

Κανονισμοί συμμετοχής

Το B2Run Αθens είναι μια μεγάλη γιορτή ευεξίας, ανοιχτή για όλους όσους εργάζονται ή συνεργάζονται με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Σας περιμένουμε όλες και όλους να τρέξουμε μαζί σαν μια παρέα!

Τέλος, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε δρομείς που δεν φέρουν BIB number σε εμφανές σημείο ή σε ομάδες που δεν έχουν εξοφλήσει το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

 

Κοινωνική ευθύνη

Περισσότερα νέα προσεχώς!

 

Τρόποι πληρωμής

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας, τη δήλωση της ομάδας σας και τον τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@b2run.gr.