Εγγραφή
Αθήνα
10.10.2019

Ένας αγώνας γιορτή για όλους!

Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε 11 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα, το B2Run λαμβάνει χώρα σε 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Αφρικής και μετρά πάνω από 230.000 συμμετέχοντες. Το 2019, το B2Run Athens ήρθε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, με την πρόθεση μελλοντικά να εξαπλωθεί και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

 

 

Το B2Run Greece είναι ένας ξεχωριστός δρομικός αγώνας, ο οποίος δεν απευθύνεται αμιγώς σε αθλητές. Μια μεγάλη γιορτή ευεξίας για όλους, με κύριο αποδέκτη τον εταιρικό κόσμο και τους εργαζομένους. Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιρειών. Στον αγώνα αυτόν κάθε εταιρεία είναι μια ομάδα, χωρίς διακρίσεις, τμήματα ή βαθμίδες, και όλοι μαζί μια παρέα!

Η συνολική διαδρομή είναι μήκους 5χλμ ενώ ο τερματισμός του πρώτου B2Run Athens έγινε μέσα στο Στάδιο, εκεί όπου χτυπούσε η καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Η βραδιά κορυφώθηκε με βραβεύσεις αλλά και με ένα μεγάλο party με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, δυνατή μουσική, μπύρες και BBQ food.

 

Ελάτε να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!